ο εργαστήρι ΒΡΑΧΝΟΣ-ΑΧΟΥΛΙΑ Ι ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ με Αρ. ΓΕΜΗ  65251903000,  δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών του. Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της, ενώ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  και/ή να στείλουν email .

Σας βεβαιώνουμε ότι οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας παραμένει αυστηρά εμπιστευτική.

Κάθε επισκέπτης  που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος ΒΡΑΧΝΟΣ-ΑΧΟΥΛΙΑ Ι ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ή πραγματοποιεί παραγγελία, θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους  όρους που διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από την επίσκεψη  και τη χρήση του ισότοπου, καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος  ΒΡΑΧΝΟΣ-ΑΧΟΥΛΙΑ Ι ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ.